top of page

ΑΡΗΣ Θ. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΓΑΛΑΝΟΣ

8 ΣΕΠ 2014

Η επί 2,5 ώρες συνάντηση του ΑΣ με την 9μελής επιτροπή διαχείρισης κρίσεων ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 4.15. Ο κύβος ερρίφθη… Με σύσσωμη απόφαση, δίνεται το χρίσμα στον Γιώργο Γαλανό και το «τιμόνι» ποδοσφαιρικού τμήματος στον 46χρονο επιχειρηματία και τους συνεργάτες του

Μετά από διεργασίες ημερών και αφού… «ξεφούσκωσε» η υπόθεση Αρβανιτίδη και δεν προχώρησαν οι σκέψεις για διαχείριση της ποδοσφαιρικής ομάδας από τον Ερασιτέχνη, δόθηκε το «πράσινο φως» στον Γαλανό, ο οποίος όπως αποδείχθηκε στην πράξη ήταν η μόνη πρόταση που έγινε στον ΑΣ Άρης.

Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη θα έχουν υπό τη σκέπη τους την ποδοσφαιρική ομάδα, ο Γαλανός αναλαμβάνει τυπικά ως έφορος του τμήματος και θα «τρέξει» την ομάδα, εξασφαλίζοντας την χρηματοδότησή της. Σε ότι αφορά τις διασφαλίσεις και τις εγγυήσεις που προκύπτουν από την συμφωνία, αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από τον Ερασιτέχνη (Πηγή: Pressaris.gr)

Κίτρινος ο Γκίνο!

Παίκτης του ΑΡΗ θα πρέπει να θεωρείται ο Δημήτρης Γκίνο. Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου πέρυσι έπαιξε ως δανεικός στον Φωστήρα, έχοντας 21 εμφανίσεις και 1 γκολ. Διαθέτει στοιχεία που αρέσουν στον 57χρονο τεχνικό, κίνητρο λόγω ηλικίας και πολλά περιθώρια εξέλιξης.

Ο Γκίνο κατάγεται από την Αλβανία, γεννήθηκε όμως στην Ελλάδα και έχει ελληνική υπηκοότητα. Λογικά αυτή την ώρα αναμένεται στην Θεσσαλονίκη έχοντας μπει στο αεροπλάνο από την Αθήνα. Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα είναι αν έρχεται ως ελεύθερος ή ως δανεικός.

Ναι και από Γκόλια

Ποσοστό παραμονής που σχεδόν άγγιξε το 100% είχε ο Δημήτρης Καλαιτζίδης που πριν από λίγη ώρα απέσπασε ακόμη ένα και τελευταίο κατά σειρά ναι από ποδοσφαιριστή της ομάδας που θα συνεχίσει και στη Γ΄ Εθνική. Πρόκειται για τον Νίκο Γκόλια που επικοινώνησε με τον έλληνα τεχνικό και τον ενημέρωσε ότι συνεχίζει στην ομάδα και ότι θα προσπαθήσει να προλάβει ένα μέρος της σημερινής απογευματινής προπόνησης. 

Η θετική απάντηση του Νίκου Γκόλια ήταν σημαντική για τον 57χρονο τεχνικό γιατί είναι παίκτης που πήγε περίφημα στην προετοιμασία, παίζει σε δυο θέσεις (αμυντικό χαφ και στόπερ) και ήταν στα βασικά πλάνα για τη νέα σεζόν ακόμη και για τη Football League. Ετσι μετά και την παραμονή Γκόλια, οι μοναδικές απώλειες ήταν οι Τσιάρας, Νικολόπουλος και Καλογεράκης. 

Πηγή: Allaboutaris.com

Please reload

bottom of page